Grundet ferie, så er der ingen telefonsupport tirsdag d. 4. juni t.o.m mandag d. 11. juni 2024.

 

Kundeservice mail: "kundeservice@pixelprint.dk" tjekkes dog løbende.

Grundet efteruddannelse er der normalt ikke telefonsupport på tirsdage

Kundeservice mail: "kundeservice@pixelprint.dk" tjekkes dog løbende på disse dage.

fragt 430x200

START BESTILLING

BILLEDFREMKALDELSE

+ FOTOSERVICE TIL FAST LAV PRIS

+ AFSENDER INDEN FOR 24 TIMER*

+ BESTILLING UDEN LOGIN

+ STORPRINT HELT OP TIL 40x60CM

+ HURTIG OG BEHAGELIG SUPPORT

 

 

Fotoservice på PixelPrint.dk er hurtigt og nemt. Vi mener at vores fotoservice er Danmarks nemmeste – men samtidig tilbyder den på avancerede muligheder.

 

Fotoservice - hurtigt og nemt

PixelPrint.dk er en af Danmarks hurtigste online fotoservice og det er ikke tilfældigt. Vores største mål er nemlig, at kunne tilbyde den nemmeste og hurtigst mulige fotoservice på internettet – hverken mere eller mindre. Man skal ikke registrere sig for at bruge vores fotoservice og vi har ingen skjulte gebyrer, som man først opdager, når man når til betalingen.

Pixelprints fotoservice er den hurtige og nemme løsning, når man blot skal have fremkaldt sine digitale fotos i en fart. Upload dine digitale fotos, vælg format og antal – og afslut med at indtaste navn og adresse – så modtager du hurtigt dine digitale fremkaldelser med posten.

 

Hos PixelPrint.dk synes vi, at for mange online fotoservice har skjulte gebyrer og mange kræver at man registrerer sig og skal bruge login for at anvende deres digitale fotoservice.

Vi har gjort det så nemt og hurtigt som muligt for dig, så du har mere tid til andet. Vores fotoservice bygger på simpel brugerflade uden login, med hurtig upload og valg af billedformater.

Høj kundeservice
Vi er til for kunderne, og lytter derfor meget gerne til hvad i har at sige. Vi læser og svare på alle henvendelse og gør alt for at give den bedste service. Vi er de eneste på det danske marked i dag, der tilbyder hurtig levering til så lav en pris.

 

Skulle du, som vores kunde, være så uheldig, og mod forventning, modtage en billedfremkaldelse du ikke er tilfreds med, har vi gjort det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Ring på tlf.: 86 12 04 10 eller sende os en mail på kundeservice@pixelprint.dk. Kundesupport er åben alle hverdage kl. 10-16.00.

 

Så bliver det ikke bedre
Leveringstiden på dine billedfremkaldelser holder vi så kort som muligt. Vi sender inden for 24 timer på hverdage. Alle ordre lagt inden kl. 16.00 på hverdage, forsøger vi at få afsted samme dag.
 PixelPrint er både den nemme fotoservice for nye brugere af online billedfremkaldelse, og samtidigt markedets mest avancerede løsning med udvidede muligheder for den mere erfarne bruger, som ønsker flere muligheder inden for billedfremkaldelse samlet i et brugervenligt system. Hos Pixelprint kan du bl.a. også give dine digitale billeder et elegant sort/hvid udseende og hvide kanter, og så har vi et pænt udvalg af papirstørrelser.

Ring til Pixelprint support

FLOT FOTOBOG

• Hardcover omslag
• Eget design på omslaget
• Hård ryg med egen tekst
• Populært A4 format
• Digital tryk
• Flot højglans indbinding

Kundesupport: 86 12 04 10

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrencer o.m.a