Grundet efteruddannelse er der normalt ikke telefonsupport på tirsdage

Kundeservice mail: "kundeservice@pixelprint.dk" tjekkes dog løbende på disse dage.

fragt 430x200

START BESTILLING

FREMKALDELSE AF BILLEDER

Pixelprint leverer fotofremkaldelse til hele landet til fornuftige priser. Hos Pixelprint har vi gjort det nemt, at få fremkaldt de store øjeblikke, og gemme minderne I papirformat, så alle de gode billeder ikke bliver glemt på en computer eller I værste fald gå tabt på en defekt harddisk eller ved et uheld bliver slettet.

Hos Pixelprint, holder vi en meget kort produktionstid på fotofremkaldelse, så vi sikre at vi normalt får sendt alle ordre afsted indenfor 24 timer på hverdage. Vi giver dig mulighed for selv at vælge hvordan Du ønsker dine billeder leveret. Lige til døren, eller afhent i en af GLS’s mange pakkeshops.

 

BESTIL DIREKTE FRA DIN MOBIL

Pixelprint hjemmesiden er optimeret således, at Du kan bestille dine billeder fra både stationær computer, bærbar, tablet og mobil uden at du skal downloade en app først. Du får også de samme muligheder, størrelser og priser lige meget hvorfra Du bestiller.

 

MANGE PAPIR STØRRESLER

Vi fører alle de mest porpulærer papirstørrelser til fornuftige priser. Vi fremkalder alle størrelser op til 30x45cm på Fujifilm Premium sølvbaseret fotopapir.

 

FREMKALDELSE PÅ ÆGTE FOTOPAPIR

Fremkalder man sine billeder på ægte fotopapir og man sætter dem i et flot fotoalbum, så har man ikke bare billederne lige ved hånden når de skal vises frem, de bliver også præsenteret på en flot og attraktiv måde.

 

PAS GODT PÅ DINE MINDER

I dag, lægger ens billeder oftes spredt ud på flere elektroniske enheder og medier, og man skal huske at lave backup, så alt ikke forsvinder hvis ens mobil eller computer pludselig går I stykker, eller man bare ved et uheld får det hele slettet.

Med en flot fremkaldelse på papir har man ikke lagt alle sine æg I samme kurv, og man har en større sikkerhed for, at ens bedste billeder med tiden ikke går tabt. Dødehavsrullerne ville ikke være her idag, hvis de i sin tid var blevet gemt digital.

kreditkort sideikon 680x78
Ring til Pixelprint support
Billigst med hurtig levering

FLOT FOTOBOG

• Hardcover omslag
• Eget design på omslaget
• Hård ryg med egen tekst
• Populært A4 format
• Digital tryk
• Flot højglans indbinding

Kundesupport: 86 12 04 10

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrencer o.m.a