• Fotoframkaldelse - 50% tilbud 10x15 mat

Produktionen kører på fulde gear og GLS afhenter normalt igen.

Vi tager naturligvis alle forholdsregler, og følger sundhedsstyrelsens anvisninger,

så vi både beskytter alle vores dejlige kunder og vores ansatte.

fragt 430x200

START BESTILLING

FOTOFREMKALDELSE AF BILLEDER

Pixelprint leverer fotofremkaldelse til hele landet til fornuftige priser. Hos Pixelprint har vi gjort det nemt, at få fremkaldt de store øjeblikke, og gemme minderne I papirformat, så alle de gode billeder ikke bliver glemt på en computer eller I værste fald gå tabt på en defekt harddisk eller ved et uheld bliver slettet.

Hos Pixelprint, holder vi en meget kort produktionstid på fotofremkaldelse, så vi sikre at vi normalt får sendt alle ordre afsted indenfor 24 timer på hverdage. Vi giver dig mulighed for selv at vælge hvordan Du ønsker dine billeder leveret. Lige til døren, eller afhent din ordre I en af GLS’s pakkeshop.

 

BESTIL DIREKTE FRA DIN TABLET

Pixelprint hjemmesiden er optimeret således, at Du kan bestille dine billeder fra både stationær computer, bærbar, tablet og smartphone uden at skulle downloade app’s. Du har også de samme muligheder, størrelser og priser lige meget hvorfra Du bestiller.

 

MANGE PAPIR STØRRESLER

Vi fører alle de mest porpulærer papirstørrelser til fornuftige priser. Vi fremkalder alle størrelser op til 30x45cm på Fujifilm Premium sølvbaseret fotopapir.

 

FREMKALDELSE PÅ ÆGTE FOTOPAPIR

Fremkalder man sine billeder på ægte fotopapir som man sætter I en flot fotomappe, eller laver man en flot fotobog, som står hjemme på reolen, så har man ikke bare billederne lige ved hånden når de skal vises frem, de bliver også præsenteret på en flot og attraktiv måde.

 

PAS GODT PÅ DINE MINDER

I dag, lægger ens billeder oftes spredt ud på flere elektroniske enheder og medier, og mange glemmer at lave backup, så alt ikke forsvinder hvis ens mobil eller computer pludselig går I stykker, eller man bare ved et uheld får det hele slettet.

Med en flot fremkaldelse på papir har man ikke lagt alle sine æg I samme kurv, og man har en større sikkerhed for, at ens billeder med tiden ikke går tabt. Dødehavsrullerne ville ikke være her idag, hvis de kun havde været gemt digital.

kreditkort sideikon 680x78
Ring til Pixelprint support
Billigst med hurtig levering

FLOT FOTOBOG

• Hardcover omslag
• Eget design på omslaget
• Hård ryg med egen tekst
• Populært A4 format
• Digital tryk
• Flot højglans indbinding

Kundesupport: 86 12 04 10

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrencer o.m.a