• Digifoto - $heading

    LIDT OM HVEM VI ER

Om Pixelprint

PixelPrint.dk er en mindre dansk ejet virksomhed, som tilbyder online fotoservice, og har serviceret tusindvis af kunder i Danmark siden starten i 2006. Hos Pixelprint kan du uploade dine digitale billeder, og få dem printet og leveret direkte i din postkasse.

Da produktionen sker i Danmark, har vi mulighed for en kortere leveringstid end de fleste udenlandske sider kan. Bestil før kl. 16.00 på hverdage, og vi garantere at vi afsender den samme dag.

Vores mission er, at gøre det til en god oplevelse, at få printet digitale billeder online. Det skal være hurtigt og nemt.

Har du problemer med at benytte PixelPrint.dk eller har du spørgsmål til vores service er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller via e-mail. Alt support foregår som udgangspunkt på dansk, og efter de gældende danske regler for nethandel.

Send din mail til: kundeservice@pixelprint.dk

Vores kundesupport er åben på alle hverdage mellem kl. 10.00 - 16.00. Svarer vi ikke på telefonen så send os en mail på: kundeservice@pixelprint.dk, som normalt tjekkes løbende hele dagen. Så svare vi hurtigst muligt og inden for 24 timer på hverdage.

Øvrig skriftlig henvendelse skal ske til:

PixelPrint ApS
Skt. Clemens Stræde 7
8000 Århus C
Tlf.: 86 12 04 10

CVR 33 15 71 77

Kundesupport: 86 12 04 10

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrencer o.m.a