• Digifoto - $heading

    Beskær dine billeder som du vil

REDIGERING AF BILLEDER

Når du har uploadet dine billeder, får du vist alle billederne i en liste, hvor du kan vælge formater m.v. Til venstre i listen vil hvert billede blive vist, og den farvede ramme viser både hvordan billedet bliver beskåret i produktionen, og med farven får du en indikation af om den digitale fils opløsning er stor nok til den papirstørrelse du har valgt. Du kan klikke på det enkelte billederne for at få redigeringsværktøjet op.

tilvalgslinie 769x110

BILLEDETS STØRRELSE
Øverst i højre hjørne i beskæringsværktøjet, kan du se hvilke pixel dimentioner dit billede indeholder. Du kan på farven af beskæringsværktøjets afmaskning, få en indikation af, om opløsningen på den digitale fil er stor nok til den papirstørrelse du vælger.

  • Grøn ramme for rigtig god kvalitet
  • Gul ramme for god kvalitet
  • Rød ramme for dårlig kvalitet


Se alle billedstørrelser og pixel dimentioner under "Størrelser og formater".

croppingtool green 700x350

LANDSKAB ELLER PORTRÆT ?
Med et enkelt klik, kan du vende beskæringen, så du laver dit billede om fra f.eks. tværformat (landskab) til højformat (portræt) eller omvendt.

roter beskaering 111x85

FIT-IN ELLER FILL-IN ?

Læs mere under "Fit-in/fill-in"

LAV DINE BILLEDER I S/H

Man kan ændre et billede til s/h i listen efter upload. Ved det enkelte billede vælger du “Ja” ud for “Sort/hvid”. Forevisningen af billedet ude til venstre vil nu ændre sig til s/h.

 

Har du mange billeder der skal ændres til s/h, kan du ændre det på dem alle sammen på samme tid, ved af vælge dem alle ved at trykke på “Vælg alt” knappen i den sorte bjælke og derefter ændre til s/h i den samme sorte bjælke over listen. Forevisningen på alle billederne vil ændre sig til s/h.

Kundesupport: 86 12 04 10

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrencer o.m.a