PROBLEMER MED ORDRE OVER 500 BILLEDER

Vi oplever desværre i øjeblikke problemer med at lave ordre på over 500-600 billeder.

 

Mens vi arbejder på at løse problemet, kan vi tilbyde kunder, der vil lave store ordre, at de kan dele den i flere ordre. Det betyder dog  at man ved betalingen af hver enkelt ordre betaler fragt og et pakke- og ekspeditionsgbyr som normalt.

 

I den forbindelse tilbyder vi, at vi vil gå ind og refunderer den ekstra fragt og pakke- og ekspeditionsgbyr, som måtte blive betalt for meget i forhold til, hvis man havde samlet det hele i en ordre. D.V.S. at man i den sidste ende kun kommer til at betale en gang porto og et pakke- og ekspeditionsgbyr som normalt.

Vi sender så ordrene samlet til en adresse, når alle ordre er modtaget.

 

Skulle den sidste ordre ikke have billeder nok til at opnå mængderabatten, vil det også blive korrigeret i refunderingen, så rabatten gælder alle billeder af samme størrelse i ordrene.

 

SÅDAN GØR DU:

 

1. Skriv i kommentarfeltet på hver af ordrene du laver, at de er en del af en større ordre. Skriv gerne hvor mange ordre der sammenlagt vil være, og skriv i den sidste af ordrene af det er den sidste.

 

2. Når den sidste ordre er lagt, skriver du en mail til support på kundeservice@pixelprint.dk og oplyser ordrenummerne på alle ordrene der skal samles til en.

 

OBS: Vi skal gerne have alle ordrene indenfor 24 timer efter første ordre er lagt. KONTAKT OS HVIS DETTE IKKE ER MULGIT.

 

Vi refundere det overskudende beløb senest 24 timer (på hverdage), efter den sidste ordre er lagt. Vi trækker normalt ikke pengene for en ordre før den afsendes fra os.

 

RING GERNE TIL OS PÅ 86 12 04 10 FØR DU GÅR I GANG FOR AT HØRER NÆRMERE. SÅ ER VI OGSÅ OPMÆRKSOMME PÅ AT ORDRENE KOMMER.