Grundet efteruddannelse er der normalt ikke telefonsupport på tirsdage

Kundeservice mail: "kundeservice@pixelprint.dk" tjekkes dog løbende på disse dage.

FOTOSERVICE NÅR DET ER BEDST

+ FOTOSERVICE TIL FAST LAV PRIS

+ AFSENDER INDEN FOR 24 TIMER*

+ BESTILLING UDEN LOGIN

+ STORPRINT HELT OP TIL 40x60CM

+ HURTIG OG BEHAGELIG SUPPORT

 

Fotoservice på PixelPrint.dk er hurtigt og nemt. Vi mener at vores fotoservice er Danmarks nemmeste – men samtidig tilbyder den på avancerede muligheder.

 

Fotoservice - hurtigt og nemt

PixelPrint.dk er en af Danmarks hurtigste online fotoservice og det er ikke tilfældigt. Vores største mål er nemlig, at kunne tilbyde den nemmeste og hurtigst mulige fotoservice på internettet – hverken mere eller mindre. Man skal ikke registrere sig for at bruge vores fotoservice og vi har ingen skjulte gebyrer, som man først opdager, når man når til betalingen.

Pixelprints fotoservice er den hurtige og nemme løsning, når man blot skal have fremkaldt sine digitale fotos i en fart. Upload dine digitale fotos, vælg format og antal – og afslut med at indtaste navn og adresse – så modtager du hurtigt dine digitale fremkaldelser med posten.

 

Hos PixelPrint.dk synes vi, at for mange online fotoservice har skjulte gebyrer og mange kræver at man registrerer sig og skal bruge login for at anvende deres digitale fotoservice.

Vi har gjort det så nemt og hurtigt som muligt for dig, så du har mere tid til andet. Vores fotoservice bygger på simpel brugerflade uden login, med hurtig upload og valg af billedformater.

Kundeservice

Vi er til for vores kunder, så når vi snakker om fotoservice, så arbejder vi hårdt for at levere den bedst mulige service på nettet. Skulle du, som kunde, være så uheldig og mod forventning modtage en ordre du ikke er tilfreds med, har vi gjort det så nemt som muligt for dig at kontakte os. Fra kl. 10.00 - 16.00 på hverdage kan du kontakte på telefon 86 12 04 10, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan også maile til kundeservice@pixelprint.dk hvor vi på hverdage svare inden for 1-2 timer i arbejdstiden, i weekender og helligdage svares der hurtigst mullig på den først kommende hverdag.

 

Du finder os også på Facebook, hvor du også er velkommen til at komme med ris og ros. Vi lægger ikke fingrer imellem, og opfordre vores kunder til at skrive deres mening på Facebook, så andre har mulighed for at læse, hvad du har at sige om vores fotoservice.

 

Leveringstiden holder vi så kort som muligt. Vi sender inden for 24 timer på hverdage. Alle ordre lagt inden kl. 16.00 på hverdage, forsøger vi at få afsted samme dag.

 

PixelPrint.dk er både den nemme fotoservice for nye brugere af online fotoservice og samtidigt markedets mest avancerede løsning med udvidede muligheder for den mere erfarne bruger, som ønsker flere muligheder samlet i et brugervenlig system.

 

Hos Pixelprint kan du bl.a. også give dine digitale billeder et elegant sort/hvid udseende og hvide kanter. Automatisk farvejustering af dine billeder laves på alle billeder og er helt GRATIS.

 

 

PixelPrint.dk – Fotoservice på den nemme måde

Ring til Pixelprint support

FLOT FOTOBOG

• Hardcover omslag
• Eget design på omslaget
• Hård ryg med egen tekst
• Populært A4 format
• Digital tryk
• Flot højglans indbinding

Kundesupport: 86 12 04 10

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrencer o.m.a