Grundet ferie, så er der ingen telefonsupport tirsdag d. 4. juni t.o.m mandag d. 11. juni 2024.

 

Kundeservice mail: "kundeservice@pixelprint.dk" tjekkes dog løbende.

Grundet efteruddannelse er der normalt ikke telefonsupport på tirsdage

Kundeservice mail: "kundeservice@pixelprint.dk" tjekkes dog løbende på disse dage.

fragt 430x200

START BESTILLING

FREMKALDELSE AF DINE BEDSTE BILLEDER

Pixelprint er fremkaldelse af billeder på ægte fotopapir, professionelt udstyr betjent af fagfolk. På den måde sikre vi god kvalitet og en lang levetid af dine billeder.

+ FASTE LAVE PRISER

+ VI AFSENDER INDEN FOR 24 TIMER PÅ HVERDAGE.

+ BESTILLING UDEN LOGIN

+ MANGE BILLEDFORMATER

+ STORPRINT HELT OP TIL 40x60CM

+ HURTIG OG BEHAGELIG SUPPORT

 

Fremkaldelse af billeder hos PixelPrint.dk er hurtigt og nemt – og vi tilbyder samtidig avancerede muligheder og et pænt udvalg af de mest populære papirstørrelser.
 
Hurtigt og nemt
PixelPrint.dk er en af Danmarks hurtigste online fotoservice's og det er ikke tilfældigt. Vores største mål er nemlig, at kunne tilbyde den nemmeste og hurtigste fremkaldelse af billeder på internettet – hverken mere eller mindre. Man skal ikke registrere sig for at bruge vores service, og vi har ingen skjulte gebyrer.
Upload dine digitale billeder, vælg format og antal – og afslut med at indtaste navn og adresse – så modtager du hurtigt din ordre med posten.

Kundeservice
Vi er til for vores kunder, så når vi snakker om fotoservice, så arbejder vi hårdt for at levere den bedste service på nettet. Skulle du som kunde, være så uheldig og mod forventning modtage en ordre du ikke er tilfreds med, har vi gjort det så nemt som muligt for dig at kontakte os.

 

Du kan kontakte kundesupport ved at ringe på tlf.: 86 12 04 10 eller sende os en mail på kundeservice@pixelprint.dk. Kundesupport er åben alle hverdage kl. 10-16.00.

Du finder os også på Facebook, hvor du er velkommen til at komme med ris og ros. Vi lægger ikke fingrene i mellem, og opfordre vores kunder til at skrive deres mening på vores Facebook side, så andre har mulighed for at læse, hvad de har at sige om vores fotoservice.

 

PixelPrint.dk – Fremkaldelse af billeder på den nemme måde

FLOT FOTOBOG

• Hardcover omslag
• Eget design på omslaget
• Hård ryg med egen tekst
• Populært A4 format
• Digital tryk
• Flot højglans indbinding

Kundesupport: 86 12 04 10

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrencer o.m.a