• Digifoto - $heading

    LEVERING MED GLS

BETINGELSER FOR LEVERING MED POSTNORD

Der er to muligheder for forsendelse med PostNord:

• Home, der leveres på modtagers adresse
• Collect, som modtager henter på et valgfrit udleveringssted.

 

NORMAL FORSENDELSESTID: 1-2 hverdage

 

AFHENTNING AF EN PAKKE VED POSTNORD COLLECT

Ved PostNords Collect bliver pakken sendt uden omdeling til nærmeste posthus/pakkeboks som du selv kan vælger ud fra den angivne leveringsadresse. Du vil modtage en SMS og en e-mail, når din pakke er klar til afhentning. Pakken skal være afhentet inden for 14 dage, eller bliver den sendt retur.

 

Følg din pakke her, med dit track & Trace nummer her: http://www.postnord.dk

 

LEVERING TIL PRIVAT ADRESSE
Så vidt at forsendelsen kan gå i postkassen vil PostNord gøre dette. Forsendelser af størreslerne 30x45 og 40x60 kan ikke gå i postkassen. Ordrer på 200 stk. og derunder  i størrelserne 10x13 og 10x15 kan som udgangspunkt også gå i postkassen.

 

Hvis PostNord ikke træffer nogen på modtager adressen, og forsendelsen ikke kan gå i postkassen, indleverer posten den til mærmeste Posthus til afhentning. Modtager får besked herom.

Efter 14 hverdage returneres forsendelsen til afsender, hvis den ikke er blevet afhentet. Ved afhentning på posthuset skal der fremvises legitimation.

 

VED BESKADIGET FORSENDELSER
• Ved skade på forsendelsen som følger af transporten under leveringen, skal der skriftligt reklameres til Pixelprint kundeservice mail inden for 3 hverdage efter modtagelsen.

Kundesupport: 86 12 04 10

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrencer o.m.a