Grundet efteruddannelse er der normalt ikke telefonsupport på tirsdage

Kundeservice mail: "kundeservice@pixelprint.dk" tjekkes dog løbende på disse dage.

STORFORMAT, PLAKATER OG STOR PRINT

+ FASTE LAVE PRISER

+ DAG TIL DAG LEVERING*

+ BESTILLING UDEN LOGIN

+ STORPRINT HELT OP TIL 40x60CM

+ HURTIG OG BEHAGLIG SUPPORT

 

Top professionelt print af plakater, så billederne fremstår i fotokvalitet. Plakaterne printes på kraftigt special papir fra Fuji, som skire flotte farve og lang holdbarhed. Vi er et af de få stader, hvor du får dag til dag levering på storformatprint og plakater. Få dine pletskud printet som storformatprint, og nyd dem i stor størrelse i mange år på væggen. Vi tilbyder storformatprint til faste lave priser, printet på top-professionelt udstyr. Det er flot med plakater på væggen, og det er endnu mere specielt når det er billeder man selv har taget.

 

Hurtig og nem bestilling

Vores services er den hurtige og nemme løsning, når du lige skal have printet et par storformatprint og plakater til stuen eller værelset i en fart. Upload dine billeder, vælg format og antal – og afslut med at indtaste navn og adresse – så sender vi dine storformatprint med posten samme dag, hvis du bestillinger før kl. 16.00 på hverdage.

Kundeservice

Vi er til for vores kunder, så når vi snakker om fotoservice, så arbejder vi hårdt for at levere den bedst mulige service på nettet. Skulle du, som kunde, være så uheldig og mod forventning modtage en ordre du ikke er tilfreds med, har vi gjort det så nemt som muligt for dig at kontakte os. På hverdage mellem kl. 10 og 16.00 kan du kontakte os via support chatten i højre nederste hjørne, hvor vi svare inden for kort tid.

 

Du finder os også på Facebook, hvor du også er velkommen til at komme med ris og ros. Vi lægger ikke fingre i mellem og opfordre vores kunder til at skrive deres mening på Facebook, så andre har mulighed for at læse, hvad de har at sige om vores fotoservice.

 

 

30x45 cm fra kun 44,00 kr

40x60 cm fra kun 69,00 kr 

Se fuld prisliste og porto her =>

Ring til Pixelprint support

FLOT FOTOBOG

• Hardcover omslag
• Eget design på omslaget
• Hård ryg med egen tekst
• Populært A4 format
• Digital tryk
• Flot højglans indbinding

Kundesupport: 86 12 04 10

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrencer o.m.a