• Digifoto - $heading

    Upload dine billeder

Upload af billeder fra smart devices

1. START EN BESTILLING

Når man starter en bestilling bliver man sendt til upload siden.

2. For at tilføje billeder man ønsker at uploade til sin bestilling, skal man trykke på det store plus. Herfra afviger selve udvælgensen af billeder fra sit smartdevice til fra system til system. Herunder beskriver vi hvordan det fungere på iSO og Android enheder, men man vil også kunne bestille fra andre systemer, men der kan forekomme variationer af, hvordan man udvælger billederne på sin enhed. Dette afhænger nemlig af det enkelte system.

Uploader start

3. UDVÆLGESE AF BILLEDER (iSO)

Nu får du vist en oversig over de billeder der ligger på din iOS enhed.

 

Trykker du på et billeder får den et flueben, som viser at billedet er valgt. Du kan vælge alle de billeder du ønsker, før du trykker ok.

 

Trykker du på det samme billede igen, fravælges billedet og fluebenet forsvinder.

 

Når du har markeret alle de billeder du ønsker at uploade, skal du trykke "OK" i øverste højre hjørne.

 

Ønsker du billeder fra forskellige mapper, skal du først trykke "OK" til billederne fra en mappe. Herefter gentager du processen ved at trykke på det store plus fra upload siden.

 

BILLEDER FRA iCLOUD

I iOS kan man vælge at ligge billeder i iCloud så de ikke fylder på enheden. Så ligger der enden en mindre version på telefonen, eller kun et preview, så de stadig vises i din foto oversigt. Når du trykker på disse billeder vil billedet bliver hentet ned på din enhed og herefter vil den blive vist som valgt ligesom de andre valgte billeder. På billedet herunder er vist hvordan det ser ud, mens et billede hentes fra iCloud.

download icloud 186x186
Udvaelg billeder ios

4. START UPLOAD
Nu får du vist alle de billeder du har valgt i en liste i upload delen. For at starte upload af billederne skal du trykke "START UPLOAD" i nederste højre hjørne af skærmen, hvorefter overførelsen påbegyndes.

Når billederne er overført, bliver du viderestillet til siden hvor du kan lave alle dine tilvalg, som størrelse, antal m.v.

 

Se antal billeder du har valgt

Helt i bunden af skærmen kan du se hvor mange billeder du har i listen af billeder der skal overføres.

 

Fjern et billede fra listen

På denne side har du også mulighed for at fjerne et billede igen hvis du ikke ønsker det overført alligevel. Tryk først en gang på et billede og det bliver markeret og et lille rødt kryds vises. Tryk en gang til på krydset for at fjerne billedet.

OBS: Du kan også fjerne billeder fra ordren når de er overført.

 

Slet alle billeder fra listen

Tryk på det lille skraldespnd ikon nederst på siden hvis du ønsker at fjerne alle billeder fra listen. OBS!!! Du kan ikke fortryde dette valg, når du først har trykket på ikonet.

 

OVERFØRELSESHASTIGHED
Overførselstiden kan varer i flere minutter eller timer. Tiden afhænger af det valgte antal billeder, filstørrelsen på dine billeder, samt hastigheden af din internetforbindelse.
Undlad at forlade siden eller at lukke vinduet mens overførselen står på.
Siden opdateres automatisk, når overførelsen er færdig.

 

Vi anbefaler max at overfører 500 billeder ad gangen. Du kan tilføje flere billeder til ordren, når de første er overført.

 

Aurigma med billeder 750x984